Over mij

Ik ben Maikel Heesters en ik woon in Bergeijk.

Mijn hobby is websites bouwen, websites aanpassen en bijhouden en alles daaromheen zoals folders, flyers en visitekaartjes maken.

Ik ben in 2015 begonnen bij COMP-IT-AUT in Helmond en daar heb ik de eerste vaardigheden op het gebied van websites bouwen geleerd.

Daarnaast ben ik in 2016 bij Get Praut begonnen. Daar bouw ik nu websites met WordPress en Bootstrap. Ook maak ik er drukwerk voor klanten, o.a. flyers, folders en visitekaartjes.

Omdat het heel mijn tijd in beslag nam en ik liever met laatstgenoemde programma’s werkte ben ik in 2019 gestopt bij COMP-IT-AUT en alleen nog werkzaam bij Get Praut.

Ik had al enige ervaring met illustrator en photoshop maar ik wilde dat uitbreiden en ik heb daarom een cursus illustrator gevolgd. Daar heb ik een certificaat voor behaald. Ook heb ik de cursus webdesign goed doorlopen. Ook voor deze cursus heb ik een certificaat behaald. Momenteel ben ik bezig met photoshop, Ik vind het fijn om te blijven leren en up to date te blijven.

Daarnaast vind ik het fijn als ontspanning om te darten, fifa te spelen op de playstation, serie te kijken en te wandelen.